1B討論區2008-2009
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!殺死「女仔」的表白方法,「男仔」學野喇!(女仔唔好入)

+3
強姦冇牙婆
LaM少
☆~~佐佐木~健少
7 posters

向下

!殺死「女仔」的表白方法,「男仔」學野喇!(女仔唔好入) Empty !殺死「女仔」的表白方法,「男仔」學野喇!(女仔唔好入)

發表  ☆~~佐佐木~健少 周三 12月 17, 2008 8:52 pm

嘻嘻"!想唔想知呢?睇完記得留cm同加下分呀。_。thx
想申請精華,唔知得唔得?

1.)毫不畏縮地望住她的眼,對她輕聲說句「我愛你,是真的」,若對方走的話,不要拉,若對方不走,呆呆站在原地的話,不要怕,擁抱她,讓她感受一下你的體溫。
成功%.........95%
優點:係女都感動。
缺點:一旦衰左,好難收拾殘局。

2.)寫情信
成功%.........50%
優點:冇咁怕。
缺點:唔係個個女仔受,有d會覺得你玩佢,發脾氣。

3.)電話表白
成功%.........75%
優點:真情流露。
缺點:有被cut線的危機。

4.)icq/msn
成功%........40%
優點:最唔魚。
缺點:令女方半信半疑。

5.)公開示愛
成功%.......60%
優點:令女仔飄飄然。
缺點:做好比女友歐打的心理準備。

6.)咋cool
成功%.........15%
優點:小女人可能受
缺點:佢可能將會cooll過你。
☆~~佐佐木~健少
☆~~佐佐木~健少
Admin

文章數 : 32
注冊日期 : 2008-12-15

http://2008-2009.forum888.tw

回頂端 向下

!殺死「女仔」的表白方法,「男仔」學野喇!(女仔唔好入) Empty 回復: !殺死「女仔」的表白方法,「男仔」學野喇!(女仔唔好入)

發表  LaM少 周三 12月 17, 2008 10:42 pm

........................飄過

Arrow
LaM少
LaM少

文章數 : 104
注冊日期 : 2008-12-17
年齡 : 29

回頂端 向下

!殺死「女仔」的表白方法,「男仔」學野喇!(女仔唔好入) Empty 回復: !殺死「女仔」的表白方法,「男仔」學野喇!(女仔唔好入)

發表  強姦冇牙婆 周四 12月 18, 2008 9:42 pm

閃過...路過...行過..經過
不過你e野咁正..得閒用下..
比女仔打到>>入e院第一時間打你

強姦冇牙婆

文章數 : 36
注冊日期 : 2008-12-16
年齡 : 28

回頂端 向下

發表  ●`盈” 周五 12月 19, 2008 9:43 pm

無奈中!
●`盈”
●`盈”

文章數 : 38
年齡 : 27

回頂端 向下

發表  Jennifer_ 周五 12月 19, 2008 10:59 pm

乜你以為真係咁易咩....
你一定係睇得電視多=]

Jennifer ,,
Jennifer_
Jennifer_

文章數 : 22
注冊日期 : 2008-12-19

http://hk.myblog.yahoo.com/birds-Jennifer

回頂端 向下

發表  LaM少 周六 12月 20, 2008 11:33 pm

再飄過
LaM少
LaM少

回頂端 向下

發表  強姦冇牙婆 周日 12月 21, 2008 12:52 pm

再閃過...再路過...再行過..再經過

強姦冇牙婆

回頂端 向下

發表  LaM少 周一 12月 22, 2008 12:59 am

......................................第二次飄過
LaM少
LaM少

回頂端 向下

!殺死「女仔」的表白方法,「男仔」學野喇!(女仔唔好入) Empty 我都好無奈牙!!甘仔你試過未嫁??

發表  Ying Ying 梓 周三 12月 24, 2008 9:55 am

●`盈” 寫到:無奈中!
Ying Ying 梓
Ying Ying 梓

回頂端 向下

發表  LaM少 周五 12月 26, 2008 11:20 pm

..................................................................................................飄過
LaM少
LaM少

回頂端 向下

發表  強姦冇牙婆 周六 12月 27, 2008 10:34 am

我第一次閃過....

強姦冇牙婆

回頂端 向下

發表  Ying Ying 梓 周二 12月 30, 2008 10:15 am

好煩牙...成日飄!!有冇其他嫁??
Ying Ying 梓
Ying Ying 梓

回頂端 向下

發表  ★°﹏◤樂怡妹◥ 周六 1月 03, 2009 6:03 pm

O左

★°﹏◤樂怡妹◥

文章數 : 2

回頂端 向下

發表  LaM少 周日 1月 04, 2009 12:30 am

再飄第三次 bounce
LaM少
LaM少

回頂端 向下

發表  Ying Ying 梓 周日 1月 04, 2009 6:59 pm

LaM少 寫到:再飄第三次 bounce

重飄!! Evil or Very Mad
Ying Ying 梓
Ying Ying 梓

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章